Sinds Release 4.4.9 is het mogelijk om de vergunningstabel die in het menu 'Vergunningen' getoond wordt, aan te passen volgens de vereisten van jouw bestuur. Je kan namelijk zelf kiezen welke kolommen je wilt zien in deze vergunningstabel en kleurcodes toevoegen om een duidelijk zicht te hebben op actieve, afgelopen of toekomstige vergunningen.

Waar kan je dit allemaal instellen?

Hiervoor ga je naar 'Beheer: Organisatie'. Scrol helemaal naar beneden tot je komt bij de optie: 'Vergunningstabel Configuratie'.

Hier selecteer je welke kolommen er getoond moeten worden voor jouw lokaal bestuur. De volgorde van deze kolommen kan je aanpassen door deze te verslepen. Kies 'opslaan' om de instellingen te bewaren.

Daarnaast kan je ook activeren (via de checkbox) dat er kleurcodes aan alle dossiers gegeven moeten worden, zodat je in één oogopslag kan zien of het gaat om een:

• Actieve vergunning (groen bolletje)
  • Toekomstige vergunning (blauw bolletje)
  • Afgelopen vergunning (grijs bolletje)

Eens geactiveerd zal dit in het overzicht (Menu Vergunningen) zo er uit zien:

Veel succes!