Via deze weg houden we je op de hoogte van belangrijke wijzigingen of andere relevante informatie omtrent het Eaglebe Smart City Platform!

01/09/2021Er is vertraging gekend op het platform deze voormiddag, met piek vanaf 11u30. Wij stellen alles in het werk dit zo snel mogelijk op te lossen.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Il y a un retard connu sur la plateforme ce matin, avec un pic à 11h30. Nous faisons tout pour résoudre ce problème dans les plus brefs délais.
30/08/2021 - 07u30Problemen bij de connectie met onze geoserver zorgen voor een error 500 bij het aanmaken van documenten en mogelijks andere acties. De server connectie wordt momenteel herstart.
Update 09u50: onze servers werden succesvol herstart
----------------------------------------------------------------------------------------------
Des problèmes de connexion à notre géoserveur provoquent une erreur 500 lors de la création de documents et éventuellement d'autres actions. La connexion au serveur est en cours de redémarrage.

Update 09h50: nos serveurs ont été redémarrés avec succès.

26/08/2021 - 09u00Er wordt gemeld dat het Validatie tabblad soms lang blijft draaien. We onderzoeken momenteel het probleem en lossen dit zo snel mogelijk op. In tussentijd raden we jullie aan om bij 'lang laden' opnieuw even naar het tabblad 'Aanvraag' te switchen en daarna opnieuw terug te keren naar het tabblad 'Validatie'. Dit zou het probleem tijdelijk verhelpen.
13/08/2021 - 09u00We zijn op de hoogte dat er momenteel een bug is in de EVflex module bij enkele besturen. Onze excuses voor het ongemak.
12/07/2021 - 8u00Bij het openen van dossiers of het gebruiken van de filter binnen het menu 'Vergunningen' krijgen sommige gebruikers een error 500. We lossen dit asap op.
Update 11u18: een eerste fix werd uitgerold voor het opzoeken van dossiers via het dashboard. Verdere problemen met de filter worden onderzocht.
Update 12u30: gekende problemen werden opgelost. Mogelijks zal u moeten uit- en opnieuw inloggen alvorens deze werkzaam zijn.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Lors de l'ouverture des dossiers ou de l'utilisation du filtre dans le menu "Permis", certains utilisateurs reçoivent une erreur 500. Nous allons résoudre ce problème dès que possible.

Update 11u18: une première correction a été mise en place pour la recherche de fichiers via le tableau de bord. D'autres problèmes avec le filtre sont en cours d'investigation.
Update 12u30: Les problèmes connus ont été résolus. Il se peut que vous deviez vous déconnecter et vous reconnecter pour que ces fonctions fonctionnent.
17/05/2021 - 10u00We krijgen meldingen over de traagheid van het platform. We zijn bezig dit op te lossen.
Update 10u30: opgelost
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Nous recevons des rapports sur la lenteur de la plateforme. Nous travaillons pour résoudre ce problème.
Update 11u30: résolu
12/05/2021 - 8u00Webinar Eaglebe Roadmap gemist? Bekijk hem dan hier!
26/04/2021 - 8u00We krijgen opnieuw enkele meldingen over vertragingen. We lossen dit asap op.
update 11u30: opgelost
----------------------------------------------------------------------------------------------
Nous recevons à nouveau des rapports sur les retards. Nous allons résoudre ce problème dès que possible.
Update 11u30: résolu.
21/04/2021 - 16u00Webinar Eaglebe Speciale Flows gemist? Bekijk hem dan hier!
https://www.youtube.com/watch?v=HZ9ETOzfYTg&list=PL93U62sBfoZV2-F2jxonnRV5myUatCgba&index=3
21/04/2021 - 10u00We krijgen enkele meldingen over vertragingen. We lossen dit asap op.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Nous recevons à nouveau des rapports sur les retards. Nous allons résoudre ce problème dès que possible.
19/04/2021 - 10u30We krijgen meldingen binnen dat er vertragingen op het platform zijn. We stellen momenteel alles in het werk om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.
Update: opgelost.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Nous recevons des rapports selon lesquels Eaglebe est lent. Nous mettons actuellement tout en œuvre pour résoudre ce problème. Nous nous excusons pour le dérangement.
Update: résolu.
07/04/2021 - 16u00Webinar Eaglebe Tips & Tricks gemist? Bekijk hem dan hier!
https://www.youtube.com/watch?v=Jggumptgp80&t=12s
22/03/2021 - 09u00We merken vertraging binnen de Eaglebe productie omgeving door een onvoorziene belasting op de database. We stellen momenteel alles in het werk dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.
Update (22/03/2021 - 13u00): dit probleem werd intussen opgelost.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Nous constatons des retards dans l'environnement de production d'Eaglebe en raison d'une charge imprévue sur la base de données. . Nous mettons actuellement tout en œuvre pour résoudre ce problème dans les plus brefs délais. Nous nous excusons pour le dérangement.
Update (22/03/2021 - 13u00): ce problème a été résolu entre-temps.
15/03/2021 - 08u00We merken dat er dossiers binnen komen in de back-office, waarbij er geen facturatie berekend wordt. We zijn momenteel op zoek naar de oorzaak hiervan en lossen dit zo snel als mogelijk op. In tussentijd is het mogelijk dat er nog dossiers binnen komen zonder facturatie. Wij kunnen jullie enkel aanraden tijdelijk zelf de facturatie manueel in te vullen zodat er toch een betaalverzoek uitgestuurd kan worden indien nodig. Wij stellen momenteel alles in het werk dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.
01/03/2020 - 08u00We merken dat er vertragingen en foutcodes getoond worden bij verschillende acties op het platform. We stellen momenteel alles in het werk dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.
Laatste update: Het platform is opnieuw beschikbaar.
----------------------------------------------------------------------------------------------

Nous remarquons des retards et des codes d'erreur qui sont affichés pour diverses actions sur la plateforme. Nous mettons actuellement tout en œuvre pour résoudre ce problème dans les plus brefs délais. Nous nous excusons pour le dérangement.

Dernière mise à jour: La plateforme est à nouveau disponible.

11/02/2021 - 8u00Probleem bij het laden van de Eaglebe dossiers binnen het menu 'Vergunningen' en de 'Kalender' (error 500). Dit probleem wordt momenteel onderzocht en zal spoedig worden opgelost.
Update (9u30): fix werd in tussentijd uitgevoerd.
08/02/2020 - 10u00
Binnen de laatste GIPOD 2.0 release werden de GIPOD types gewijzigd.
Achterliggend hebben wij de types automatisch overgezet binnen het Eaglebe Smart City Platform, maar hebben we gemerkt dat deze niet altijd 100% correct werden overgenomen (vnl. het type ‘Sport’).

We raden jullie aan deze types te controleren in jullie Back-Office, waar jullie gemakkelijk deze types kunnen wijzigen indien dit nodig zou zijn. Hierover kan je meer lezen in dit artikel.
02/02/2021Eaglebe Publieke Kaart wordt momenteel nog geupdate. Het is mogelijk dat niet alle informatie correct getoond wordt. We lossen dit zo snel mogelijk op.
Update: fix werd in tussentijd uitgevoerd.
21/01/2021 - 11u00Eaglebe Publieke Kaart is momenteel onbeschikbaar.
Update: fix wordt 's avonds 21/01/2021 na de kantooruren uitgerold.
21/01/2021 - 9u00'Go Live' GIPOD 2.0
- Continue status monitoring
- Minor bugfixing
20/01/2021 - 21u00Overschakeling GIPOD 2.0,
18/01/2021Er wordt enige traagheid ondervonden op het platform. We stellen alles in het werk dit zo snel mogelijk te herstellen.
Update 19/01/2021: dit werd intussen opgelost.
18/01/2021Om al onze gebruikers goed te informeren rond de aankomende veranderingen binnen Eaglebe met de overschakeling naar het nieuwe GIPOD, organiseerden wij een online webinar. Webinar gemist? Dan kan je deze herbekijken via onderstaande link:
https://www.eaglebe.com/nieuws/overstap-naar-gipod-2-0-de-veranderingen-voor-eaglebe/
12/01/2020GIPOD-release planning Eaglebe:
- 20/01/2021 (avond) komt de nieuwe versie van Eaglebe online
- 21/01/2021 (na de middag) komt nieuwe versie van GIPOD online
Het kan even duren voor de innames gesynchroniseerd zijn. Meer info zal je krijgen tijdens onze webinar op 18/01/2021 (hou je mail in de gaten!)
Tegelijkertijd zal in deze release ook het probleem van de werkbon-filter opgelost worden alsook het probleem dat niet alle conflicten getoond werden door een bug langs GIPOD-kant.