----------------------------------------------------------------------------------

Eaglebe Map

Alle innames en evenementen worden gepubliceerd op onze eigen Eaglebe Publieke Kaart, ook wel gekend als de Eaglebe Map.

Via het desbetreffende menu in Eaglebe zal de kaart geopend worden met filter op jouw Lokaal Bestuur.

Op de Publieke Kaart worden al deze innames en evenementen getoond aan de hand van respectievelijk groene en gele markers, waar je op kan klikken om de details van de inname of het evenement te bekijken. Eveneens zullen omleidingen en alle GIPOD informatie hier ook op getoond worden. Met andere woorden: een perfect overzicht om de huidige hinder te kunnen raadplegen.

Ter illustratie: vanuit back-office Sint-Niklaas zal de kaart gefilterd op Sint-Niklaas openen (zie ook url => app.eaglebe.com/map/sint-niklaas). Alle bolletjes die je ziet zijn innames / evenementen gekend binnen Sint-Niklaas op dag van 'vandaag' (zie rechtsboven filter periode). Bij het doorzoomen naar één van die bolletjes kan je enerzijds de zone zien en anderzijds door het erop klikken meer info van de inname terugvinden.

Standaard voorziet Eaglebe het type inname, de locatie, periode en het EaglebeID. Eveneens kan de inname gepubliceerd worden op Facebook, Twitter of via e-mail met de onderste knoppen in de pop-up. Wil je nog meer info toevoegen aan dit beknopt overzicht? Dan kan dit in de vergunning zelf. Lees meer in Dossierbehandeling - Workflow IOD / EV.

Hoe kan jouw Lokaal Bestuur gebruik maken van deze kaart?

Als je graag de actuele verkeershinder publiceert op je website, kan je eventueel gebruik maken van onze kaart.

Via iFrame (ga te raad bij je IT-dienst) kan deze kaart geïmplementeerd worden. Als link heb je de url nodig die je ziet bij het openen van het menu 'Publieke kaart'.

Voordeel? Binnen onze kaart worden vandaag de omleidingen wel getoond.