Eens de Active Directory van uw bestuur is gekoppeld met EagleBe (lees link naar bovenstaand artikel), zullen uw gebruikers die reeds binnen EagleBe gekend zijn, toegang hebben tot EagleBe met hun Windows gebruikersaccounts

Gebruikers toevoegen aan EagleBe

Dat doe je op zoals altijd. Meer info is te vinden in dit helpdesk artikel. Indien de gegevens van deze nieuwe gebruiker gekend zijn binnen de Azure AD van uw bestuur, zal deze gebruiker kunnen inloggen op het EagleBe Smart City Platform met zijn Windows gebruikersaccounts.

Inloggen via Windows AD

Eens je als nieuwe gebruiker bent toegevoegd binnen EagleBe en je organisatie maakt gebruik van EagleBe AD Connect, zal je een mail ontvangen om je account te bevestigen. Als gebruiker heb je hierbij 2 opties:

1. ‘Klik hier om uw account te bevestigen’: registreren via Windows gebruikersgegevens
  2. ‘Klik hier om uw wachtwoord in te stellen’: registreren via een eigen EagleBe account (e-mail + wachtwoord), los van Windows AD

Wanneer je als nieuwe gebruiker je account bevestigd via je windows gebruikersgegevens, zal je eenmalig toestemming moeten geven aan de EagleBe applicatie om deze koppeling tot stand te brengen. Het is ook mogelijk dat de Azure AD beheerder van jouw organisatie reeds toestemming heeft geven voor alle gebruikers binnen de organisatie. In dit geval zal je zelf geen toestemming meer moeten geven.

Eens je als gebruiker geregistreerd bent met je Windows gebruikersgegevens, kan je eenvoudig aanmelden op het EagleBe Smart City Platform. Hiervoor surf je naar onze EagleBe inlogpagina, waar je kan inloggen via onderstaande knop: