Indien er iets niet werkt, laat het weten. Zorg altijd voor een duidelijke omschrijving, zodat we je beter kunnen helpen:

• Over welk EagleBe-id gaat het? Welke actie probeerde je uit te voeren, wat had je verwacht, en wat gebeurde er.

Met dit soort berichten kunnen we u helpen:

• Integratie Verifieer werkt niet: ik kan geen dossiers meer digitaal tekenen, er komt een foutmelding.
  • Valideren werkt niet: nieuwe aanvraag met EagleBe-id XXXX kan ik niet valideren, rechtsonder krijg ik een foutmelding 502, en de status blijft validatie. Als ik terug het dossier open, staat het nog steeds in validatie.
    • Dit is goede info, we kunnen gericht zoeken.

Met dit soort berichten kunnen we u niet helpen:

• EagleBe werkt niet / EagleBe werkt traaaaaaag / ...
    • Wat betekent: werkt niet? Wat wou je doen? Welke actie is traag of werkt niet? Het laden van de kaart? Het laden van de kalender? Het valideren? Een aanvraag insturen? Advies geven?
    • Ons support-team kan u niet verder helpen, omdat we geen details hebben.
  • Het valideren werkt niet.
    • Over welk EagleBe-id gaat het? Kreeg u een foutmelding rechtsonder? Wat was deze foutmelding? Is het een nieuwe aanvraag die u valideert, of een kopie van een oude aanvraag, of was de aanvraag in status "authorisatie" en u probeert opnieuw te valideren? Dat is de info die we nodig hebben om snel de fout te vinden en een oplossing te voorzien.
    • Ons support-team kan u niet verder helpen, omdat we geen details hebben.

Bedankt om hier rekening mee te houden,

Het EagleBe support team