Wanneer de aanvrager zelf verantwoordelijk is voor de plaatsing van de nodige signalisatie, is het handig om te weten welke voertuigen reeds aanwezig waren. Met de module 'Terugmelding Nummerplaten' biedt Eaglebe een oplossing voor dit probleem!

Via deze module kunnen vergunninghouders op een eenvoudige manier een digitale terugmelding doen van de aanwezige voertuigen ten tijde van de plaatsing van de signalisatie. Binnen deze terugmelding geeft de vergunninghouder de nodige gegevens mee via een nieuw formulier op maat van het melden van nummerplaten.

Deze gegevens worden gekoppeld aan het bijhorende dossier in de Eaglebe back office. De gegevens zijn dan beschikbaar voor verder opvolging of controle.

Nummerplaten melden door de aanvrager

De aanvrager kan via zijn Eaglebe Portaal alle aanvragen die door hem of haar aangevraagd zijn raadplegen. Indien de aanvraag goedgekeurd is, zal er bij het dossier de optie ‘Nummerplaten’ verschijnen.

Wanneer de aanvrager deze optie selecteert opent het nieuwe formulier voor het melden van nummerplaten. Hierbinnen worden volgende gegevens, betreffende de aanwezige voertuigen, meegegeven:

• Nummerplaat
  • Straat
  • Huisnummer/kilometerpaal
  • Merk/type wagen
  • Tijdstip van registratie (datum + tijd)
  • Eventuele bijlagen (foto's of andere documenten)

De gegevens van meerdere nummerplaten kunnen binnen dezelfde melding worden opgenomen via het

icoon.

Nummerplaten komen terecht in back office

Alle gemelde nummerplaten worden automatisch gekoppeld aan het desbetreffende dossier in de Eaglebe back office. Deze verschijnen onder het tabblad 'Extra - Nummerplaten'. Hier krijg je een zicht op alle gemelde nummerplaten en de bijhorende gegevens.

Toegevoegde afbeeldingen zijn te downloaden via de download knop naast het 'Overzicht' (zie afbeelding) en zijn ook terug te vinden onder het tabblad 'Documenten'. Met de refresh-knop kan je de pagina herladen indien je zelf vanuit de back-office een nummerplaat zou toevoegen.

Nummerplaten zelf toevoegen in back office

Vanaf Release 4.3.2 is het ook mogelijk om nummerplaten rechtstreeks te melden in de Back-Office. In het tabblad 'Extra - Nummerplaten' zal je helemaal rechts een plusicoontje zien, die de mogelijkheid biedt aan de gebruikers van het platform om zo nummerplaten achter te laten (indien deze bv. door interne diensten opgemerkt zouden zijn).

Bij het aanklikken van het plusicoontje zal het formulier openen om een nummerplaat te melden.

Bij opslaan zal je een melding krijgen dat je notitie goed werd aangemaakt en zal je na het refreshen (door te klikken op het refresh-icoon) de al dan niet extra gemelde nummerplaten kunnen terugvinden in de Back-Office.