Een van de krachten van het portaal ligt hem in de mogelijkheid tot een heel aantal acties die de aanvrager kan ondernemen betreffende zijn aanvragen. Deze worden aangesproken vanuit het tabblad ‘Mijn aanvragen’,waar de mogelijke acties getoond worden voor iedere aanvraag.

Een kort overzicht:

• Aanvraag: de aanvraag (pretty print) en alle bijbehorende bestanden downloaden als zip folder.

• Vergunning: indien de aanvraag goedgekeurd en betaald is kan u hier het vergunningsdocument downloaden

• Verlengen: indien de aanvraag nog loopt of gepland is in de toekomst kan deze via deze weg verlengd worden.

• Betaalbewijs: indien de aanvraag goedgekeurd en betaald is kan u hier het betaalbewijs downloaden

• Kopiëren (Evenement): alle gegeven van een evenement worden gekopieerd naar een nieuwe aanvraag die nog kan aangepast worden. Handig voor terugkerende evenementen.