Vanaf EagleBe 4.0.4 is het mogelijk om éénzelfde gebruiker toe te voegen binnen meerdere organisaties. Een bestaande gebruiker toevoegen verloopt echter op een aangepaste wijze. Wanneer u een reeds bestaande gebruiker wilt toevoegen volgens de traditionele wijze, krijgt u een fout met de melding dat het gebruikte e-mailadres of de gebruikersnaam reeds bestaan in onze database.

Om deze gebruiker toch toe te voegen gaat u als volgt te werk. Deze werkwijze kan ook toegepast worden om gebruikers die reeds bezitten over een burgeraccount toe te voegen aan uw organisatie:

• U navigeert naar 'Beheer - Gebruikers' maar kiest voor het icoontje van de stekker rechts bovenaan in plaats van het plusje.

• Hierbij opent een nieuw scherm, waarin u enkel het e-mailadres van de gebruiker moet opgeven en deze toewijzen aan een afdeling.

• De gebruiker zal zich dan in meerdere organisaties kunnen aanmelden. Hiervoor navigeert deze naar de EagleBe inlog pagina, waar hij zich aanmeldt met zijn e-mail (of gebruikersnaam) en wachtwoord. Dan zal hem de keuze worden voorgesteld om een organisatie te kiezen.