Het evenementenloket van Eaglebe kan gekoppeld worden aan een eigen uitleen- of verhuurdienst via een weblink naar desbetreffende dienst. Wanneer deze link is toegevoegd krijgt de aanvrager bij aanvraag van zijn evenement een mail met daarin de links: "Organisatoren van publiek toegankelijke evenementen kunnen gebruik maken van de gemeentelijk uitleendienst. Klik hier voor uw aanvraag" en/of " Zalen kunnen ook online gereserveerd worden. Klik hier voor uw aanvraag". De links in deze mail verwijzen de aanvrager dan naar de uitleendienst voor materiaal/zalen van de gemeente. Deze links worden toegevoegd onder het tabblad 'Beheer' - > 'Aanvraagformulier' -> 'Weblinks'.

Onder Uitleendienst URL en Zaalverhuur URL kunnen de weblinks worden toegevoegd voor de relevante diensten waarnaar de aanvrager zal worden doorverwezen.

Daarnaast kan er ook een link over "Subsidieaanvraag" ingevuld worden. Naar deze link kan genavigeerd worden wanneer de aanvrager een subsidie wenst aan te vragen voor zijn Evenement.

!!! Indien je voor Materiaalverhuur werkt met 3P, kan je genieten van een integratie tussen beide pakketten. Bij Uitleendienst URL geef je de link naar uitleendienst van 3P (volgens volgend formaat: https://web.3p.eu/loans/?CrmId=47&Lang=BE-NL<%%3Pparams> - De CrmId is deze die je krijgt van 3P, het stukje <%%3Pparams> moet je toevoegen zodat Eaglebe weet dat je met 3P werkt! ). Op deze manier worden de de nodige gegevens uit het aanvraagformulier van Eaglebe automatisch ingevuld in het aanvraagformulier van 3P, de aanvrager hoeft niet alle gegevens van zijn Evenement opnieuw in te vullen.

De verschillende links kunnen steeds in het Nederlands en het Frans worden toegevoegd indien van toepassing.