We proberen in de toekomst de volledige integratie met notuleringspakketten te doen aan de hand van het project 'Lokale Besluiten als Gelinkte Open Data'.

(https://lokaalbestuur.vlaanderen.be/lokale-besluiten-als-gelinkte-open-data)

Intussentijd kunnen we je volgende (tijdelijke) workaround voorstellen om besluiten toch te kunnen linken aan het door jullie gebruikte notuleringspakket:

1. Je overloopt het hele vergunningsproces, op zelfde wijze als gewoonlijk, tot het punt waarop je de vergunning kan goedkeuren, en je dossier dus in status 'Authorisatie' staat.
  2. Je genereert reeds het vergunningsdocument, maar voor je het dossier effectief kan/mag goedkeuren, moet dit overgemaakt worden aan het college.
  3. Om het college voor te bereiden, neem je een export van alle vergunningen en opent dit in bijvoorbeeld Excel. Filter de vergunning op status "Authorisatie". Je krijgt een lijstje met alle informatie die je nodig hebt om naar je notuleringsprogramma te copy/pasten. In één van de kolommen staat zelfs de naam van "Vergunningsdocument" en "Dossierbehandelaar".
  4. Wanneer het college dit lijstje van "te authoriseren vergunningen" goedkeurt, kan je ook in Eagle de vergunning één voor één goedkeuren en het reeds gegenereerde vergunningsdocument doorsturen naar de aanvrager.

Veel succes!