Indien u back-office werkt met Eaglebe, dus als medewerker van een lokaal bestuur, is het belangrijk om met Google Chrome te werken, gezien Eaglebe enkel deze browser ondersteunt. Problemen die zich voordoen met Eaglebe wanneer u een andere browser (zoals bijvoorbeeld Internet Explorer) gebruikt, kunnen op deze manier eenvoudig verklaard, maar ook opgelost worden.

Een voorbeeld hiervan is dat in een andere browser, het overzicht met de vergunningen niet getoond worden.