Wanneer je als gebruiker meerdere taken ter 'Validatie' en 'Advies' hebt open staan kan je deze uitvoeren in bulk (meerdere taken in 1 keer uitvoeren).

Om meerdere taken uit te voeren in bulk, ga je te werk via het menu 'Taken'. Met de voorziene filter opties zal je moeten filteren op jouw gebruikersnaam en de taak die je wenst uit te voeren. Enkel wanneer je bent als enige gebruiker staat geselecteerd en je 1 taak hebt geselecteerd (dus ofwel Advies ofwel Validatie), kan je meerdere taken selecteren. Afhankelijk van de uit te voeren taak krijg je volgende mogelijkheden.

Validatie

Wanneer je meerdere validatietaken selecteert, kan je in 1 keer verschillende dossiers valideren. Hierbij kan je volgende parameters meegeven:

• Dossiers toewijzen aan een afdeling
  • Aanduiden of er een signalisatieplan nodig is
  • Adviezen vragen aan de beschikbare adviseurs

Let op: het aangeduide verwerkingsproces zal voor ieder dossier gelijk zijn!

De uiteindelijke validatie kan worden doorgevoerd door de instellingen op te slaan met het diskette icoontje in de rechterbovenhoek. Alle taken zullen hierop worden uitgevoerd volgens de geselecteerde parameters. Dit kan een tijdje duren naar gelang het aantal uit te voeren taken. Let op dat je de browser pagina op dit moment niet sluit of refresht!

Advies

Wanneer je meerdere adviestaken selecteert, kan je in 1 keer verschillende dossiers adviseren. Hierbij kan je volgende parameters meegeven:

• Beoordeling (positief of negatief)
  • Opmerking

Let op: de beoordeling en de toegevoegde opmerking zal voor ieder dossier gelijk zijn!

Je kan de adviezen doorvoeren door, eens alles werd aangevuld, te klikken op de knop 'Adviseer in bulk'.