De training van Eaglebe is achter de rug, je hebt kunnen experimenteren met Eaglebe via de BETA omgeving: https://beta.app.eaglebe.com

Alles is duidelijk en je bent klaar om écht te starten? Dan kan je starten op de PRODUCTIE omgeving van Eaglebe via https://app.eaglebe.com . Via Eaglebe word je hiervoor uitgenodigd. Geen uitnodiging gekregen? Vraag het even aan je trainer!

Hier zijn enkele tips en tricks om goed te starten met Eaglebe!

1. Staan alle templates goed? Je kan ze zelf beheren via "Beheer > Mijn organisatie". Hulp nodig bij de templates? Klik hier voor meer info.
  2. Heb je de type aanvragen al beheerd en de aanvraagperiode/doorlooptijd? Lees er hier alles over.
  3. Wordt de prijs van de inname goed berekend? Merkator kan dit eenvoudig aanpassen. We kunnen werken met volgende automatische berekeningen.
  4. Zijn alle gebruikers toegevoegd? Weet dat elke gebruiker een NIEUW account moet aanmaken op deze productie omgeving. Lees hier hoe je gebruikers toevoegt of beheert.
  5. Communicatie! Je moet je burger goed informeren dat hij vanaf nu gebruik kan maken van dit aanvraagformulier. Lees hier meer over de communicatie (website aanpassen, persmoment organiseren, ...).
  6. Gebruikt uw bestuur eGovFlow? Dan kunnen we instellen dat de burger ook "inname openbaar domein" via dit e-loket kan aanvragen, rechtstreeks in Eagle en met e-ID. Vraag aan Vanden Broele om dit formulier te activeren!

Heb je graag dat wij je instellingen over zetten van de BETA-omgeving naar de LIVE-omgeving? Neem dan enkele dagen voor jullie live-gang contact met ons op!