De gebruiker kan eenvoudig zoeken en filteren op vergunningen. Deze functionaliteit vind je terug in het overzicht van vergunningen, bovenaan de tabel vind je 3 icoontjes. Van links naar rechts: "Filter openen" - "vernieuwen" - "download export".

Klik op het icoontje links en de zoek/filter functionaliteit klapt uit. U kan zoeken op

• Eaglebe ID
  • Naam aanvrager
  • Bedrijf aanvrager
  • Adres
  • Opdrachtgever
  • Aannemer
  • Signalisatie verantwoordelijke
  • Evenement verantwoordelijke
  • Veiligheidscoördinator
  • Status (validatie, signalisatie, autorisatie,..)
  • Type (dit zijn de type aanvragen zoals in uw aanvraagformulier) / zowel voor IOD als Evenementen
  • Betaalmethode (aan het loket met cash, via overschrijving, via e-payment,..)
  • Betaalstatus (niet betaald, betaald)
  • Periode

Zoek bijvoorbeeld op een "naam" en klik op "ZOEK". De tabel onderaan zal dan alle vergunningen met overeenkomende naam bevatten. Klik op een vergunning en de details worden ingeladen.

Opgelet: van zodra de zoek/filter actief is in de tabel, zal het icoontje geel oplichten. Dit toont aan dat de tabel gefilterde resultaten bevat.

Als de tabel terug "ongefilterd" moet zijn, klik dan op "Leegmaken".