Het exporteren van alle vergunningen kan interessant zijn voor volgende scenario's:

• U wilt zelf analyses uitvoeren en statistieken maken van alle vergunningsaanvragen. Leer hier meer
  • Uw financiële dienst wilt een overzicht van alle betalingen.
  • ...

Belangrijk! Sinds de GDPR release (Eaglebe 2.x) heb je als gebruiker het EXPORT recht nodig alvorens je mag exporteren. De rechten van een gebruiker kan je aanpassen onder 'Beheer' -> 'Mijn gebruikers'. Indien je als gebruiker niet het nodige EXPORT recht hebt zal je het download icoon niet vinden onder het menu 'Vergunningen'.

Hoe exporteer ik alle vergunningen?

• Ga naar menu "vergunningen"
  • Klik op het download-icoon (zie afbeelding)

• Selecteer de gewenste instellingen:
    • Vergunningstype: keuze tussen Inname Openbaar Domein (IOD) en/of Evenementen
    • Formaat: standaard CSV
    • Filter: filter op de periode waarvan je de gegevens wenst
    • Markeer geëxporteerde vergunningen als behandeld
      Als u dit aanvinkt, zal elke vergunningen als "behandeld" worden beschouwd in Eagle. Bij een volgende export zal u zien dat deze vergunningen in de kolom "behandeld" de waarde TRUE hebben gekregen.

• Exporteer alle vergunningen (of de geselecteerde periode).
  • Een CSV bestand wordt gedownload op uw computer.
  • Open dit bestand met uw favoriete spreadsheet-programma zoals Google Sheets of Microsoft Excel
  • In de eerste rij van dit CSV bestand vindt u alle headers.
  • In de daarop volgende rijen vindt u alle informatie van alle vergunningsaanvragen.

Vanaf nu kan u de kracht van het spreadsheet-programma gebruiken om te filteren, zoeken, analyseren, grafieken maken, ...