Vergunningen voor grote zones of met grote omleidingen worden vaak te klein geprint op een A4 in het vergunningsdocument. Toch is het handig om dit overzicht toe te voegen bij de standaard vergunning, maar het is vanzelfsprekend ook erg zinvol om een extra plan te maken. Hiervoor kan u gebruik maken van de "Genereer Plan"-functie.

1. Ga naar de vergunning.
  2. Open tabblad "Documenten".
  3. Klik op "Plan".
  4. Vink de settings aan die u wenst voor dit plan.

5. Dit kan je downloaden en eventueel toevoegen als document via de knop 'UPLOAD DOCUMENT'.
  6. Indien u nog geen vergunning heeft gegenereerd, doe dit nu reeds via de knop "Genereer Vergunning" en volgens de instellingen die u wenst (template, motivatie, ondertekenaars, ...).
  7. In het tabblad "Authorisatie" kan u nu meerdere documenten selecteren om te verzenden. Deze meerdere documenten komen als bijlage beschikbaar bij de vergunningsaanvrager. Vanzelfsprekend kan u ook achteraf gewoon extra plannen meesturen naar de aanvrager, maar dan via een gewone e-mail.

Was deze uitleg duidelijk? Geef ons dan een thumbs up :)