Aan de hand van dit artikel: 'FAQ: maak ik een nieuwe vergunningstemplate' kan een nieuwe template aangemaakt worden. Om deze te kunnen gebruiken in Eagle voor de verschillende aanvragen dienen deze opgeladen te worden door de Eagle-administrator.

1. Navigeer naar Beheer -> Documenten

2. Navigeer naar ‘Mijn templates’

1. Voor toevoegen van documenten. Klik op ‘Upload’. Nu opent zich een windows verkenner waarmee u naar de gewenste PDF kunt navigeren en selecteren. Als deze succesvol werd opgeladen verschijnt rechtsonder een groen kadertje met de boodschap: "De templates werden succesvol toegevoegd", en ziet u het nieuwe document in de lijst verschijnen. Hierna kan u bij het genereren van een vergunning voortaan ook deze template kiezen.

2. Om templates te verwijderen selecteert u de templates en vervolgens klikt u op 'Verwijderen'

Indien u een bestaande template wenst te vervangen door een nieuwe met dezelfde naam verwijdert u eerst de originele template en voegt u vervolgens de aangepaste versie toe met de 'Upload' knop.