Het is mogelijk om op de kaart enkel de planaanvragen van een bepaalde periode weer te geven, op basis van de ontvangen datum.

Standaard worden enkel de planaanvragen van de voorbije 30 dagen actief getoond.

1. Selecteer de timer

2. Vul de juiste tijdinstellingen in en druk op het vinkje om de nieuwe "tijds-view" te activeren. Volgens onderstaande instellingen tonen we alle planaanvragen ontvangen in januari (vanaf 1 januari tot 31 januari).

3. Deselecteer het vinkje of druk op het cirkel-pijltje om terug de standaard view te bekijken.