Er zijn twee methodes om een planaanvraag te inspecteren: inspecteren via de grid of via de kaart

Eerste methode: via kaart

1. Selecteer het "i"-icoontje om informatie op te vragen:

select information.png

2. Klik in de graafpolygoon die u wilt onderzoeken.
  3. Een popup verschijnt met meer detail informatie. De tabbladen bevatten alle informatie van de planaanvraag.
  4. planaanvraag details.png

5. Het laatste tabblad gaat over het ANTWOORD dat gestuurd werd naar KLIP. Indien u als kabel- en leidingbeheerder betrokken bent, dan kan u ook het IMKL antwoord downloaden (.zip). U kan dit ook openen en analyseren via de link "test imkl pakket".

Tweede methode: via GRID

1. Open de grid (klik op "planaanvragen")
  2. Selecteer de planaanvraag die u wilt onderzoeken:

3. Er is een nieuw icoontje verschenen in de lijst van GRID functies. Deze functie kan enkel gebruikt worden als er minimaal en maximaal 1 lijn geselecteer is:

4. Er verschijnt een popup met de details van de planaanvraag. De informatie wordt gegroepeerd. Klik op de headers voor meer informatie over "PAV Contact", "PAV Details", "Opdrachtgever", "Grondwerken", "Antwoord".

5. Vanuit de GRID kan u ook zoomen naar de locatie van de planaanvraag polygoon. Klik hiervoor op de "pinpoint" op het einde van de rij: